Laatste berichten

Drama Moonlight wint Oscar voor beste film

LOS ANGELES - Het drama Moonlight heeft in de nacht van zondag op maandag drie Oscars in de wacht gesleept, waaronder de prijs voor beste film. Het verhaal over een donkere homoseksuele tiener won daarnaast de prijzen voor beste scenario en beste mannelijke bijrol (Mahershala Ali).

Kijker kiest Pechtold als winnaar debat

AMSTERDAM (ANP) - D66-leider Alexander Pechtold is door kijkers uitgeroepen tot winnaar van het verkiezingsdebat van RTL Nieuws zondagavond. Dat bleek uit een peiling na afloop van het programma. Op de laatste plaats eindigde Lodewijk Asscher van de PvdA.

Wat iedere zzp’er geregeld moet hebben

Jaarlijks start er een grote groep ondernemers met een nieuw bedrijf. Als startende ondernemer wil je natuurlijk vooral focussen op ondernemen en niet bezig zijn met randzaken zoals administratie, bankieren en het regelen van verzekeringen. Speciaal voor ondernemers die zo min mogelijk <div style="display:none;"><img src="https://pubads.g.doubleclick.net/gampad/ad?iu=/4045/Blogads/welingelichtekringen&sz=1x1&t=campaign%3Dwelingelichtekringen_453835444_1" /></div>

Daar is hij dan echt: de nieuwe Nokia 3310

De verwachtingen waren hooggespannen, maar fans worden niet teleurgesteld: dé klassieker onder de mobiele telefoons maakt een geweldige comeback. Op het Mobile World Congress in Barcelona is de nieuwe Nokia 3310 gepresenteerd. Het toestel is dun, licht en duurzaam. Het is verkrijgbaar in de kleuren felrood, donkerblauw, geel...

Nijhuis: eigen doelpunt van Zoet

ROTTERDAM (ANP) - De beslissende treffer zondag in de topper tussen Feyenoord en PSV (2-1) gaat als een eigen doelpunt van keeper Jeroen Zoet de boeken in. De doellijntechnologie die in De Kuip is geïnstalleerd, wees uit dat de bal volledig over de lijn verdween toen Zoet die na een redding op een kopbal van Jan-Arie van der Heijden naar zich toe trok.

Blunderende, liegende Henk Krol verliest 4 zetels

Het gedraai van 50-pluslijstrekker Henk Krol blijft volgens de peiling van Maurice de Hond (die overigens niet te serieus moet worden genomen) niet zonder gevolgen. 50 plus verliest 4 van de 10 zetels en komt op 6 uit. Slechter nieuws: volgens De Hond krijgen Baudet en Jan Roos ieder een...

Iedereen kan je telefoonnummer achterhalen via Facebook

Iedereen kan je telefoonnummer achterhalen via Facebook. En jij kan de nummers achterhalen van je ex en van veel BN-ers. De Belgische beveiligingsexpert die het ontdekt, Inti de Ceukelaire, heeft een gebruiksaanwijzing geschreven die je hier kunt vinden. Hij kwam er achter dat Iedereen die z’n telefoonnummer publiekelijk openbaar heeft...

Trump niet naar het Correspondents’ Dinner

WASHINGTON (ANP) - President Trump gaat niet naar het Correspondents' Dinner. Dat heeft hij zaterdagavond gemeld in een tweet. Het jaarlijkse galadiner van bij het Witte Huis geaccrediteerde journalisten is een traditie in de Amerikaanse politiek. De fungerend president neemt daar als gastspreker zichzelf en de pers op de hak.

Boeven kweken drugs in schuilkelder Defensie

SWINDON (ANP) - Waar kun je je drugs veiliger kweken dan in een voormalige atoomschuilkelder, zo dachten drie Britse criminelen. Ze gebruikten de twintig kamers van een voormalig schuilkelder van het ministerie van Defensie in Swindon, op een uurtje rijden van Londen, voor de kweek van cannabis ter waarde van 1,17 miljoen euro.

Oscargenomineerden verenigen zich tegen Trump

LOS ANGELES - De Oscargenomineerden voor de beste buitenlandse film hebben zich gezamenlijk uitgesproken tegen president Donald Trump. De regisseurs spreken in een zaterdag verschenen open brief hun afkeur uit over het 'huidige klimaat van fanatisme en nationalisme'.

Witte Huis-petitie Lubach gesneuveld

WASHINGTON - Het Witte Huis hoeft zich niet te buigen over de vraag of Nederland officieel ‘second’ moet worden. De petitie die naar aanleiding van een item uit Zondag met Lubach werd opgezet, haalde niet genoeg handtekeningen op om het Witte Huis te dwingen naar het onderwerp te kijken.

Ranieri: mijn droom is in rook opgegaan

LEICESTER (ANP) - Na het veroveren van de Engelse titel droomde Claudio Ranieri ervan de rest van zijn leven bij Leicester City te blijven, maar die droom werd donderdagavond ruw verstoord. De clubleiding van Leicester besloot Ranieri te ontslaan vanwege de tegenvallende prestaties dit seizoen. ,,Gisteren is mijn droom in rook opgegaan'', schreef Ranieri vrijdag boven een verklaring.