Angelina praat over breuk met Brad

TORONTO - Het gaat redelijk goed met Angelina Jolie. Dat zegt ze tegen People. Bijna een jaar na haar scheiding met Brad Pitt heeft ze het idee dat ook de kinderen de split te boven zijn. “Ze willen er weer op uit”, zegt de actrice.

Jolie is momenteel in Toronto voor het jaarlijkse filmfestival. Daar sprak ze met enkele media, waaronder People en The New York Times. Ze is in Canada om haar nieuwe film First They Killed My Father te promoten. Zo nu en dan laat ze wat los over haar leven na de scheiding.

Zo vertelt ze dat het zeker twee maanden duurde voordat ze begreep dat haar leven ingrijpend veranderd was. Met haar zes kinderen verhuisde ze naar een nieuw huis. Samen probeerden ze hun leven weer op te pakken en dat ging met vallen en opstaan.

Steun

Angelina had in die moeilijke periode veel steun aan de kinderen. Zo hielpen ze met de inrichting van het nieuwe huis en beurden haar op. “Ze hebben me zo goed geholpen, ze zijn geweldig”, zegt de actrice. Volgens de actrice zochten de kids ook steun bij elkaar, maar zijn ze nu zo ver dat ze hun blik weer naar buiten richten. “Dat is goed voor ze”, constateert Angelina.

Haar kinderen hielpen hun moeder niet alleen in en rond het huis. Ook op de filmset waren de twee oudsten aanwezig. De zestienjarige Maddox en de dertienjarige Pax hadden allebei een functie bij de productie van First They Killed My Father. De beide tieners zijn met hun moeder mee naar Toronto.

0 Reacties Doe mee met de discussie →