Bayern begint met Robben, Dost reserve

MÜNCHEN (ANP) - Bayern München begint dinsdagavond met aanvaller Arjen Robben in het basisteam aan de eerste groepswedstrijd thuis tegen Anderlecht in de Champions League. De aanvoerder van Oranje moest afgelopen zaterdag bij Hoffenheim (2-0 verlies) nog op de bank beginnen. Hij viel in de 57e minuut in, maar kon niets meer aan de pijnlijke achterstand veranderen.

Ook Franck Ribéry en James Rodríguez mogen aan het duel met Anderlecht beginnen. Zij fungeerden bij Hoffenheim eveneens als schotloze invallers. Mats Hummels en Thomas Müller behoren tot de bankzitters.

Manchester United treedt met Daley Blind aan in de thuiswedstrijd tegen FC Basel. De international zat zaterdag bij de wedstrijd tegen Stoke (2-2) nog op de bank. Bij FC Basel speelt Ricky van Wolfswinkel in de spits.

Kevin Strootman mag het bij AS Roma in de thuiswedstrijd Atlético Madrid vanaf de aftrap laten zien. Topschutter Bas Dost daarentegen moet bij Sporting Portugal in de uitwedstrijd tegen Olympiakos op de bank beginnen.

0 Reacties Doe mee met de discussie →