BN’ers lopen uit voor Masters of LXRY

AMSTERDAM - Bekend Nederland heeft zich donderdagavond verzameld in de RAI in Amsterdam voor de openingsavond van de Masters of LXRY, de vroegere Miljonair Fair. Blikvanger was Connie Witteman die met veel bombarie haar elektrische autootjes presenteerde.

Alle ogen waren aan het begin van de avond op de 66-jarige Connie gericht toen ze samen met Masters-organisator Yves Gijrath de zogeheten Bistro's, kleine tweepersoonsauto's, onder de doeken tevoorschijn toverde. Onder meer Gerard Joling en Jan des Bouvrie waren er als de kippen bij om Connie met haar autohandel te feliciteren.

Iets verderop probeerden Najib Amhali, Estelle Cruijff en Anouk Hoogendijk onder de vermogende bezoekers geld in te zamelen voor de Johan Cruyff Foundation. "We moeten nog even kijken welke techniek we gaan gebruiken", aldus Najib. "In ieder geval hoog inzetten en daarna een iets lager bedrag noemen", vulde Anouk aan. "Dan pakken we ze!", grapte Najib.

John de Mol

Bezoekers van de Masters of LXRY kunnen zich de komende vijf dagen vergapen aan allerlei luxe. Het beste uit de wereld van onder meer kunst, interieur, fotografie, fashion, gadgets, juwelen, horloges, boten en auto’s is in de Amsterdamse beurs verzameld. Zo staat prins Bernhard er met een stand met boten en presenteert sterrenmakelaar Jacques Walch de laatste villa's die te koop staan in het Gooi. Een van de klappers is een huis van John de Mol. De vraagprijs is alleen op aanvraag. Datzelfde geldt voor een exclusieve vleugel van pianist Wibi Soerjadi.

Naar verwachting komen er de komende dagen ruim 50.000 bezoekers uit binnen- en buitenland naar de RAI voor de Masters of LXRY.

0 Reacties Doe mee met de discussie →