Britse tv-presentator Ant McPartlin in rehab

LONDEN - De Britse televisiepresentator Ant McPartlin, bekend van het duo And&Dec, laat zich in een afkickkliniek behandelen voor psychische angsten, een depressie en een verslaving aan pijnstillers. Hij begon afgelopen weekend aan de behandeling en moet waarschijnlijk twee maanden afgezonderd in de kliniek blijven.

Volgens The Sun raakte de presentator van Britain's Got Talent verslaafd aan de pijnstillers nadat hij twee jaar geleden geblesseerd raakte aan zijn knie. Hij belandde daardoor in een negatieve spiraal, wat zijn depressie veroorzaakte.

Ant (41) vertelde de krant: ''De eerste stap is om tegenover jezelf te erkennen dat je hulp nodig hebt. Ik heb het gevoel dat ik veel mensen heb laten vallen dat spijt me heel erg. Ik wil mijn vrouw, familie en naaste vrienden bedanken dat ze me door deze moeilijke tijd helpen."

Opgelucht

''We wensen Ant het allerbeste toe en hopen dat hij snel herstelt'', liet zijn werkgever ITV maandag weten. Zijn vrouw Lisa Armstrong schrijft op Twitter: ''Ik ben helemaal overweldigd door alle liefde en steun. Het betekent zo veel. Ik ben opgelucht dat hij de hulp zoekt die hij nodig heeft. We moeten zorgen dat hij beter wordt."

Presentator Declan Donnelly, de andere helft van het presentatie-duo Ant&Dec, schreef op Twitter: ''Dank voor alle berichten en beterschapswensen voor de grote man. Hij zal het waarderen. Jullie steun wordt, zoals altijd, zeer gewaardeerd."

0 Reacties Doe mee met de discussie →