Eva Jinek wint ster voor beste presentatrice

AMSTERDAM (ANP) - Eva Jinek is donderdagavond onderscheiden met de Zilveren Televizier-Ster 2017. Het Nederlandse publiek verkoos haar tot beste presentatrice. Ze kreeg de prijs uit handen van Spoorloos-presentator Derk Bolt.

De andere twee genomineerde vrouwen waren Floortje Dessing en Geraldine Kemper. Floortje Dessing en Geraldine Kemper waren al drie keer genomineerd voor de Zilveren Televizier-Ster, die afgelopen jaren door Chantal Janzen werd gewonnen. Voor Eva Jinek was het de eerste nominatie in de categorie.

,,Ik heb niets voorbereid, want als ik dat doe win ik niet'', zei Jinek. Ze dankte de KRO-NCRV dat ze zichzelf mag zijn en raadde ook mensen thuis aan om zichzelf te blijven. ,,Ik doe dit voor jullie, maar dat ik zoveel waardering krijg, is fantastisch.''

Jinek kreeg de prijs tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala in Amsterdam. Aan het einde van het gala wordt bekend wie de Gouden Televizier-Ring om zijn of haar vinger mag schuiven. Kanshebbers zijn Zondag met Lubach (VPRO), Beste Zangers (AVROTROS) en Expeditie Robinson (RTL 5).

0 Reacties Doe mee met de discussie →