Freek en Jip Bartels staan samen in musical

AMSTERDAM - De neven Freek en Jip Bartels staan komende zomer voor het eerst samen op het podium. Zij zullen allebei in juli te zien zijn in She Loves Me, de musicalversie van de hitfilm You've Got Mail, zo maakte gezelschap De Kernploeg donderdag bekend.

De Kernploeg had vorige zomer een hit met de voorstelling A New Brain, met Freek Bartels en Lone van Roosendaal. She Loves Me gaat over Amalia en George, twee collega’s in een parfumerie, die elkaar niet kunnen luchten of zien. Wat zij echter niet weten, is dat ze elkaar al maandenlang anonieme brieven schrijven en beiden heimelijk verliefd zijn op elkaar.

De musical is gebaseerd op een toneelstuk waarvan de filmversie You’ve Got Mail met Tom Hanks en Meg Ryan in de hoofdrollen wereldberoemd werd. Het wordt de eerste maal dat She Loves Me in Nederland te zien is.

Freek Bartels is bekend van zijn rollen in Joseph, Petticoat en Les Miserables. Jip Bartels studeerde recent af als musicalacteur en was te zien in onder meer Grease en Hair. She Loves me is half juli te zien in Dansmakers, een onderdeel van de Kromhouthal in Amsterdam Noord. De voorstelling wordt mede door crowdfunding gefinancierd, via de website voordekunst.nl.

0 Reacties Doe mee met de discussie →