Katja Schuurman nieuwe presentatrice Memories

HILVERSUM - Anita Witzier neemt na twintig jaar afscheid van het televisieprogramma Memories. Katja Schuurman neemt de presentatie van haar over, zo maakten de twee woensdag bekend in het radioprogramma Gijs 2.0 op NPO Radio 2.

Anita denkt dat het programma, waarin geprobeerd wordt om oude liefdes op te sporen, in goede handen is bij Katja. "Veel mensen zeggen: 'dit programma hangt toch aan jou', maar dat is niet zo. Als Katja het doet, doet zij het op haar manier en dat is ook goed." Ze zegt het aan de ene kant jammer te vinden maar heeft er ook vrede mee. "Het is met pijn in het hart maar het is ook mooi", aldus Anita.

Katja laat weten dat de eerste aflevering al gedraaid is. De enige tip die ze meekreeg van Anita was om niet mee te huilen met de kandidaten. "Maar dat ging meteen bij de eerste hereniging mis", lachte Katja. "Ik vind het ook heerlijk om er helemaal in mee te gaan."

De essentie van Memories verandert volgens Katja niet. Wel wordt het KRO-NCRV-programma iets korter. Het vernieuwde Memories komt vanaf voorjaar 2018 op televisie.

0 Reacties Doe mee met de discussie →