Kelly Rowland trots op #MeToo beweging

LOS ANGELES - Kelly Rowland heeft in een interview met Billboard laten weten haar support te geven aan de #metoo beweging. Deze, inmiddels befaamde, hashtag, werd in oktober op social media in het leven geroepen, nadat The New York Times het misbruikverhaal over Harvey Weinstein publiceerde. Naar aanleiding hiervan postten honderden vrouwen wereldwijd, bekend en onbekend, de afgelopen maanden hun verhaal onder #metoo.

"Ik ben heel, heel erg trots op de #MeToo beweging die momenteel gaande is. De moed die vele vrouwen hebben opgebracht om hun zegje te doen, is denk ik waar ik het meest trots op ben. Er is nu communicatie over dat wat er gebeurd is en dat was hoog nodig. Bovendien stimuleert elk verhaal weer een andere vrouw om naar voren te stappen, dat is iets wat we nu moeten blijven doen", aldus Kelly.

De voormalig Destiny's Child-zangeres vervolgde: "Ik moedig alle vrouwen aan om te blijven praten met elkaar. Solidariteit verbindt ons in deze. Het is belangrijk dat vrouwen elkaar steunen."

0 Reacties Doe mee met de discussie →