Leicester wint na ontslag Shakespeare

SWANSEA (ANP) - Leicester City heeft de eerste wedstrijd na het ontslag van manager Craig Shakespeare gewonnen. De kampioen van 2016 zegevierde in Wales met 2-1 bij Swansea City en vierde de tweede overwinning van dit seizoen in de Premier League. Assistent Michael Appleton zat als eindverantwoordelijke op de bank.

Appleton zag zijn ploeg in de 25e minuut aan de leiding komen door een eigen doelpunt van verdediger Federico Fernández van Swansea. Kort na rust verdubbelde Shinji Okazaki de voorsprong van Leicester. Swansea City kwam terug via Alfie Mawson, maar daar bleef het bij. Bij de thuisclub werd Luciano Narsingh al na 55 minuten gewisseld, Mike van der Hoorn bleef op de bank.

Het bestuur van Leicester City besloot dinsdag manager Shakespeare weg te sturen vanwege de tegenvallende resultaten. Shakespeare schoof eind februari als eerste assistent door na het ontslag van Claudio Ranieri, die de 'Foxes' het seizoen daarvoor naar de titel had geleid. Onder leiding van de Engelsman speelde Leicester zich veilig

0 Reacties Doe mee met de discussie →