Russell Simmons ontkent misbruik 17-jarige

LOS ANGELES - Keri Claussen Khalighi beschuldigt Russell Simmons ervan haar 1991 als 17-jarige te hebben misbruikt, toen ze door hem en regisseur Brett Ratner mee naar huis werd genomen. De twee wilden het voormalig Victoria's Secret-model een muziekvideo laten zien die ze gemaakt hadden en volgens de vrouw liep dat helemaal uit de hand. De hiphop-producer zou 'agressieve seksuele handelingen hebben gepleegd.' Ook zegt de nu 43-jarige Keri dat haar kleren van haar lijf werden gescheurd.

De eveneens van misbruik beschuldigde Brett Ratner zou aanwezig zijn geweest toen dit gebeurde. Hij maakte destijds muziekvideo's voor de platenbaas en was met hem en Keri uit eten geweest in New York, om vervolgens mee naar Simmons' appartement te gaan. "Ik keek hulpeloos naar Brett, zo van 'help me!'. De blik die hij me toen gaf, vergeet ik nooit meer. Toen realiseerde ik me dat ze onder één hoedje speelden," aldus Keri in de Los Angeles Times.

Simmons forceerde het model tot het hebben van seks met hem, maar toen ze zich daartegen verzette, dwong hij haar hem oraal te bevredigen. Ondertussen zat Ratner erbij en keek ernaar terwijl ze dit deed. Keri vluchtte daarna naar de douche, waar Simmons naar 'penetreerde zonder toestemming, wat ontzettend pijn deed.'

De 60-jarige oprichter van Def Jam Records reageerde via een statement: "Alles wat er 26 jaar geleden tussen mij en Keri heeft plaatsgevonden, was met goedkeuring van beide kanten. We hebben twee dagen en een nacht samen doorgebracht in mijn appartement. Ook zijn we op stap geweest, onder andere naar Neill's Nightclub. In de meeste gevallen waren daar ook anderen bij. Ik ben dan ook diep geschokt en verdrietig om Keri's opvattingen over dat weekend te horen."

De advocaat van Brett Ratner zegt dat zijn cliënt 'zich niet kan herinneren dat mevrouw Claussen hem om hulp heeft gevraagd'.

0 Reacties Doe mee met de discussie →