Scheiding Billy Ray en Tish Cyrus van de baan

LOS ANGELES - Billy Ray en Tish Cyrus blijven bij elkaar. De scheidingsaanvraag van het stel is ingetrokken, zo weet E! News. De ouders van onder andere Miley en Noah Cyrus gingen twee keer eerder door een huwelijkscrisis.

In 2010 loopt het huwelijk tussen zanger Billy Ray en actrice Tish voor het eerst op de klippen. De twee geven een gezamenlijke verklaring uit waarin ze zeggen een moeilijke tijd te hebben. "We proberen onze persoonlijke problemen op te lossen en danken jullie voor de lieve berichten en gebeden", aldus het stel. Een jaar later maakten ze bekend dat ze hun conflicten hadden bijgelegd en trok Billy Ray formeel de scheidingsaanvraag in.

Tot 2013, wanneer de twee opnieuw een aanvraag doen om het huwelijk te ontbinden. Ook woonden ze een tijdje niet meer samen. Maar wederom legden ze hun geschillen bij en het stel kwam dit jaar samen met Miley en Noah naar de MTV Video Music Awards.

Miley Cyrus zegt ondertussen veel van de huwelijksproblemen van haar ouders te hebben geleerd. Tegen het Amerikaanse Cosmopolitan zei ze deze maand: "Als ik iets heb geleerd van het huwelijk van mijn ouders dan is het wel dat niemand en niets hetzelfde blijft. Je moet samen groeien en veranderen om de liefde vast te houden", aldus de zangeres.

0 Reacties Doe mee met de discussie →