Teleurstelling troef bij Feyenoord

ROTTERDAM (ANP) - Het gelijkspel in de eigen Kuip tegen sc Heerenveen (1-1) zorgde voor onvrede, boosheid en teleurstelling bij Feyenoord. "We hebben een kans gemist om dichter bij de concurrentie te komen", zei trainer Giovanni van Bronckhorst. "Voetballend gezien was dit een van onze minste wedstrijden dit seizoen."

De weggezakte landskampioen heeft overwinningen nodig om zich naar boven te werken in de eredivisie, maar aan de net ingezette zegereeks kwam woensdag al weer een einde. "Ik ben het wel een beetje zat om iedere keer zo gelijk te spelen", mopperde Steven Berghuis, die geen moeite deed zijn onvrede te verbergen.

"Dit gebeurt ons veel te vaak. Op dit moment is het gewoon allemaal niet goed genoeg. De tegenstander zakt in en dan hebben we geen oplossing, geen creativiteit en diepte in het spel", aldus de clubtopscorer, die tegen Heerenveen zijn achtste doelpunt maakte. "We komen uit een geweldige periode, waarin alles een stuk makkelijker ging dan nu. Je stopt er alles in wat je hebt, maar het komt er maar niet uit. Het moet veel en veel beter."

0 Reacties Doe mee met de discussie →