Trump richt pijlen weer op oud-rivaal Clinton

WASHINGTON (ANP) - Donald Trump heeft weer uitgehaald naar zijn voormalige politieke rivaal Hillary Clinton. ,,Oneerlijke Hillary Clinton geeft iedereen (en alles) behalve zichzelf de schuld voor haar verkiezingsnederlaag'', sneerde de Amerikaanse president op Twitter. ,,Ze verloor de debatten en verloor haar richting.''

Voormalig Democratisch presidentskandidaat Clinton schreef het boek 'What Happened' over haar nederlaag bij de verkiezingen van vorig jaar. Hoewel de oud-minister en voormalig first lady aanvankelijk werd gezien als gedoodverfde winnaar, mocht de Republikein Trump uiteindelijk zijn intrek nemen in het Witte Huis.

Clinton stelde eerder verantwoordelijkheid te nemen voor de verkiezingsuitslag. Toch klaagde ze ook over de bijdrage die de Russen, vrouwenhaat, negatieve berichtgeving en FBI-directeur James Comey zouden hebben geleverd aan haar nederlaag.

Trump lijkt niet onder de indruk zijn van de kritiek van Clinton. ,,Ze gaf veel geld uit, maar had uiteindelijk niet de juiste vaardigheden'', concludeerde hij.

0 Reacties Doe mee met de discussie →