Van Beek met Feyenoord weer met lege handen

ROTTERDAM (ANP) - De conclusie van Sven van Beek na de derde nederlaag van Feyenoord in de Champions League was hard en eerlijk. ,,We hebben een prima wedstrijd gespeeld, alleen we staan wéér met lege handen. We hebben opnieuw niks'', mopperde de verdediger van Feyenoord, die het bijna tachtig minuten volhield tijdens zijn eerste optreden als basisspeler in bijna anderhalf jaar.

Na Manchester City (0-4) en Napoli (3-1) was ook Sjachtar Donetsk te sterk voor de kampioen van Nederland (1-2). ,,We begonnen heel goed, met veel druk naar voren en dat leverde al snel de 1-0 op. Maar door één stom momentje stond het weer 1-1'', zei Van Beek over de gelijkmaker van Bernard. De Braziliaan tekende kort na rust ook voor de winnende treffer.

,,In de slotfase probeerden we het nog met een extra spits er bij. Dan moet je het geluk hebben dat de bal precies goed valt. Dat gebeurde op het einde nog een keer met die grote kans voor Michiel Kramer, maar die ging er ook weer niet in'', zei Van Beek, die naar eigen zeggen klaar is voor de Klassieker zondag tegen Ajax. ,,Ik voel me sterk. Als het aan mij ligt, speel ik dan weer gewoon.''

0 Reacties Doe mee met de discussie →