Onderzoek dood B.B. King na aantijgingen

Beroemd
door anp
dinsdag, 26 mei 2015 om 5:43
onderzoek dood b b king na aantijgingen1432612083
Er is nog geen enkel bewijs voor de beschuldiging dat de Amerikaanse blueslegende B.B. King door een misdrijf om het leven is gekomen. Dat zegt lijkschouwer John Fudenberg tegenover NBC News.
Hij reageert daarmee op aantijgingen van twee dochters van King, die beweren dat hij als gevolg van vergiftiging door zijn zaakwaarnemer LaVerne Toney en persoonlijke assistent Myron Johnson is gestorven. Hun advocate Larissa Drohobyczer zegt tegenover entertainmentwebsite The Wrap dat er genoeg bewijs is om onderzoek te doen naar vergiftiging of verwaarlozing.
Inmiddels heeft autopsie op het lichaam van de blueslegende plaatsgevonden. De uitslag daarvan wordt over zes tot acht weken verwacht. Lijkschouwer Fudenberg zegt dat de "aantijgingen zeer serieus worden genomen, en grondig onderzocht worden". Tegelijkertijd benadrukt hij dat de beschuldigingen momenteel nog niet hard gemaakt kunnen worden.
B.B. King overleed onlangs op 89-jarige leeftijd. Hij beïnvloedde talloze musici. Onder hen waren Frank Sinatra, Eric Clapton en Jimi Hendrix. Zaterdag 30 mei wordt King begraven.