*

Welingelichte Kringen.nl
VRIJDAG 18 APRIL 2014 

Estelle is te zwak om over Badr te kunnen praten

Psycholoog zegt dat ze te zwak is
Estelle is te zwak om over Badr te kunnen praten
Door - woensdag 26 december 2012, 01:22 in categorie: Beroemd

Estelle Cruijff is – zo liet ze samen met haar advocaat Moszkowicz weten aan De Telegraaf – nog altijd zo ontdaan dat ze niet in staat is tegen de rechter-commissaris te vertellen of ze haar vriend Badr wel of niet iemand kreupel heeft zien slaan. Het gaat over de mishandeling van Koen Everink in de Amsterdam ArenA. Volgens een door Bram Moszkowicz ingeschakelde psychoanalyticus kan Estelle door haar geestelijke toestand onmogelijk over de gebeurtenissen praten.

De partner van Badr Hari moest gisteren voor de tweede keer voor ondervraging bij de rechter-commissaris verschijnen. Het verhoor gaat over de bewering van Estelle Cruijff dat ze niets gezien heeft van de zware mishandeling van Koen Everink. Diverse getuigen spreken die bewering tegen.

Het openbaar ministerie verzette zich gisteren tegen uitstel. Volgens het OM is het vreemd dat Estelle Cruijff enkele weken geleden wel in staat was een urenlang interview aan het SBS-programma Shownieuws te geven en op feestjes te verschijnen, schrijft De Telegraaf.Bron(nen):   De Telegraaf     
Wil je reageren? Klik hier!
 • Indenvreemde

  Wat een L*L

 • Cornelis Berend

  Ach een kwestie van tijd… en justitie heeft veel geduld, iets wat de verdachten en getuigen vaak niet hebben.

  Je zou ook kunnen zeggen ‘get it over with’, vertel hoe het zit, laat laat het ongeleide projectiel z’n straf uit zitten en ga over tot een lang, gelukkig en geweldloos huwelijk. Boehaha

 • marianne martens

  Grappig dat er te “zwak” wordt geschreven bij een vrouw die heeft laten blijken over een breed -spectrum- intelligentie- profiel te beschikken. voor miljoenen ( niet- daders/ daders ) mensen is het een grote opgave naar het Politiebureau of OM te gaan en te vertellen wat jouw waarheid “mogelijk” is!!!!!!
  Als je niets te verbergen hebt, noch in de prive- sfeer noch
  n.a.v. een mogelijk delict, ga je er naar toe en valt het best mee, zeker als je een advocaat hebt die zulke “lachwekkende” dingen zegt. Bij iedereen verschijnt dan een lach in het “kleine” verhoor kamertje.

 • Genuine_Defector

  Ha!
  Hahahaha!
  Te zwak? Geweldig. Hoe kom je d’r op.

  Wel even contant aftikken bij Brammetje, he. Die houdt niet zo van bonnetjes.
  Of is ze ook te zwak om een zak poen te dragen?