Jean-Marc van Tol onderschatte Wie is de mol?

Beroemd
door anp
zondag, 14 januari 2018 om 16:08
jean marc van tol onderschatte wie is de mol1515942975
Jean-Marc van Tol had niet gedacht dat deelname aan het televisieprogramma Wie is de mol? zo veel van hem zou vragen. De Fokke en Sukke-striptekenaar hield het zaterdag na twee afleveringen voor gezien omdat hij oververmoeid was.
"Ik heb het van te voren onderschat", zei Jean-Marc zaterdag in Annemieke's A-Lijst op NPO Radio 2. "Ik heb vooraf veel gekeken maar wat je niet weet als kijker is dat je de emoties van de kandidaten niet ziet. Ik had dat van te voren niet goed ingeschat."
Jean-Marc vond de ervaringen zo heftig dat hij drie dagen achter elkaar niet sliep. Door de vermoeidheid en de stress wist hij bij aanvang van de derde opdracht van de tweede aflevering niet meer wat hij moest doen. "Stine kwam toen al naar me toe om te zeggen dat ik misschien beter niet kon gaan rijden met die shovels. Ik wist gewoon niet meer het verschil tussen links en rechts. Ik dacht: als ik dat nu al niet weet wat moet dat dan straks in de bergen?"
Jean-Marc werd zo vrijwillig de tweede afvaller van het achttiende seizoen van Wie is de mol? Vorige week viel Ron Boszhard al af. Hij kon in de tweede aflevering nog wel terugkeren, maar zijn medekandidaten besloten hem definitief naar huis te sturen.