'Amber Heard en Elon Musk zijn weer samen'

Beroemd
door anp
woensdag, 17 januari 2018 om 4:22
amber heard en elon musk zijn weer samen1516160172
De geruchtenmachine over de knipperlichtrelatie van Elon Musk en Amber Heard draait op volle toeren. Werd er vorige maand nog ontkend dat de twee weer samen waren, ondanks een gezamenlijke vakantie in Chili, nu is het volgens een bron 'weer hartstikke aan', zo meldt Us Weekly.
"Amber en Elon hebben het heel leuk samen, hij wil al zijn tijd met haar doorbrengen en dat maakt haar gelukkig. Ze geeft om hem en vindt hem fascinerend. Ze hebben veel overeenkomsten en zijn intelligentie maakt hem woest aantrekkelijk. Het feit dat hij ook niet zo'n standaard Hollywood-type is, spreekt Amber aan," aldus de bron.
In november gaf de techmiljardair nog een interview aan het tijdschrift Rolling Stone, waarin hij bekende verdrietig te zijn om de breuk met Amber. "Ik wil niet alleen zijn", aldus de baas van Tesla Motors. "Alleen naar bed gaan is vreselijk. Een leeg huis, de voetstappen die in de hal echoën en niemand op het kussen naast je. Hoe maak je jezelf gelukkig in zo'n situatie?"
Eind december waren de twee in Santiago, Chili met de broer van Elon, Kimbal. Het restaurant waar het gezelschap at, plaatste een foto op hun Instagram waarop Elon en Amber aan tafel zitten.