'Vrouw Noel reden van breuk Oasis'

Beroemd
door anp
donderdag, 01 maart 2018 om 5:27
welingelichtekringen header 1
Volgens Liam Gallagher is Sara MacDonald, de vrouw van zijn broer Noel, de ware reden dat hun band Oasis niet meer bij elkaar is. Hoewel de broers de afgelopen jaren heel wat ruzies, al dan niet publiekelijk, uitvochten, meent Liam dat Sara een eventuele reünie gedwarsboomd heeft. Op Twitter gaat hij compleet los over zijn schoonzus.
"Ik denk dat het tijd is om de heks te ontmaskeren, die mij heeft gezegd dat ik op kon rotten. Zij is de reden dat Oasis niet meer bij elkaar komt, het is een eng mens. We zouden op tournee gaan door Amerika, maar vlak voor vertrek heeft ze Noels paspoort gejat en maakte ze hem helemaal gek. Daarna kwam hij jankend naar me toe om te vertellen wat ze gedaan had," aldus Liam.
Sara heeft in de Engelse media ook een paar pittige uitspraken over haar zwager gedaan, nadat hij gezegd zou hebben 'dat het hem geen reet interesseerde of Noel, Sara of hun dochter Anais iets zou overkomen'. Hierop ontstak Sara in woede: "Je bedoelt je prachtige nichtje Anais, jij zielige stumperd. Ik hoop dat jij er al niet meer bent tegen de tijd dat mijn kinderen op sociale media zitten."
Volgens Liam zou Noel niets liever willen dan weer optreden in volle stadions. "Ik weet 100 procent zeker dat dat zijn grootste wens is. Die wereld waar hij zich nu in bevindt is helemaal niet de zijne, hij voelt zich veel meer thuis bij mij in een stadion."