Theo Maassen wil best in Volendam spelen

Theo Maassen wil zijn voorstelling ‘Met alle respect’ binnenkort best in Volendam spelen. „Ik wil wel komen, als ze betalen”, zei de cabaretier maandag in Pauw & Witteman, waar hij te gast was na de commotie die was ontstaan rond zijn show. Er was eerst gedoe over Maassens oproep de beveiliging van Wilders te stoppen. En daarna over wat hij over Volendam zei.

„PVV! In Volendam! Dat hele dorp is 100 procent blank. De enige variatie die ze daar hebben in huidskleur, zijn die slachtoffers van die cafébrand”, zei Maassen in zijn show.

Boze Volendammers zeiden maandag tegen De Telegraaf: „Als Maassen een kerel is, dan komt hij hierheen om zijn show over te doen en aan de zaal uitleggen waarom hij in een voorstelling die draait om respect, zulke misselijke grappen maakt.”

Dat blijkt hij dus wel te willen doen

6 Reacties Doe mee met de discussie →


 • Serge

  Maassen is leuk behalve als hij een grap over jouw eigen probleem maakt…dus eigenlijk wordt Maassen door Volendammers verweten te weinig harde grappen over anderen te hebben gemaakt.
  Mijn respect voor Maasen groeit er alleen maar mee. Natuurlijk is het pijnlijk. Maar hij maakt altijd grappen over de pijnlijke kanten van het leven. Dat hij dat ook gewoon in Volendam doet verdient alleen maar lof. Als je er neit van houdt, en dat is natuurlijk geen schande, moet je zijn show niet bezoeken.

 • PaulusJ

  Maassen staat voor alles wat het Nederlandse cabaret zo weerzinwekkend maakt.
  Politiek correct tot in de haarvaten, voorspelbaar, gemakkelijk en laf, laf, laf tot op het bot.
  Teeuwen uitgezonderd uiteraard.

  • 3-1-2013

   Hoezo laf? Heb jij wel eens in je eentje op een podium gestaan voor 1700 mensen in Carré met TV uitzending? Als alle grappen die jij maakt in de kroeg worden uitgezonden op tv, dan heb je aan persoonsbeveiliging niet genoeg in dit land. Over laf gesproken…

   • PaulusJ

    Oh? Dus iemand die betaald, op een podium staat of op TV te zien, is dapper?
    Ik denk dat de Rinussen, Geers en Goors, Bregjes, Adjes en al die duizenden andere nitwits die via onnavolgbare trajecten deze podia bereikt hebben snel een lintje kunnen gaan ophalen bij de koningin. Omdat jij ze wegens vertoonde dapperheid hebt opgegeven. Net als je hypocrite held Maassen, die oh zo dapper en origineel alleen zijn risicoloze grappen maakt over ongevaarlijke, reeds immuun geraakte groepen die al sinds de jaren 70 afgezeken worden door al die dappere grappenmakers. Maar zijn bek houd over alles wat maar een klein beetje risico zou kunnen hebben.

    Lafheid, hypocrisie en wegkijken, zo kennen we onze Nederlandse artiesten weer.

    • Jannie Ooms

     Wat sla je hard om je heen zeg. Je lijkt me echt een vrolijk baasje…

    • 3-1-2013

     „Ik wil wel komen, als ze betalen”, zei de cabaretier maandag in Pauw & Witteman. Jij noemt hem laf, dat is niet juist maar daarmee is hij nog niet dapper. Je slaat hard en mis!