ECONOMIE
SPORT
VOETBAL
SAMENLEVING
POLITIEK
OPINIE
MEDIA
BEROEMD
LIEFDE
WETENSCHAP
GEZOND
TECH
KLIMAAT
CULTUUR
BOEKEN
FILM
ARCHITECTUUR
Bestaat voedsel met 'negatieve calorieën' echt?
Ziekte, Gezondheid, gezondheidszorg
door
Admin
vrijdag, 06 mei 2016 om 21:03
Er zijn dieetgoeroes die spreken over
voeding
met 'negatieve calorieën', waarbij je meer calorieën verbrandt terwijl je eet dan dat je calorieën opneemt. Als iets te goed klinkt om waar te zijn, dan is het meestal niet waar. Of toch?
Vorig artikel
Sadiq Khan nieuwe burgemeester van Londen
Volgend artikel
8 horrorverhalen over scheiden
POPULAIR NIEUWS
9 groentes die je beter gekookt kunt eten dan rauw
Trump kan boete van 450 miljoen niet betalen, financiële crisis dreigt
Prachtig filmpje gaat opnieuw viraal: stervende chimpansee troost bioloog
Wordt mijn vagina gerimpeld, kan de vagina dichtgroeien? en 9 andere vragen aan een gynaecoloog
Caroline & Mona zijn helemaal vergeten dat ze juist tegen kiloknallers zijn
Wat zijn de populairste bijbanen in Nederland, en wat verdien je daarmee per uur?
Meer laden