ECONOMIE
SPORT
VOETBAL
SAMENLEVING
POLITIEK
OPINIE
MEDIA
BEROEMD
LIEFDE
WETENSCHAP
GEZOND
TECH
KLIMAAT
CULTUUR
BOEKEN
FILM
ARCHITECTUUR
Bestaat voedsel met 'negatieve calorieën' echt?
Ziekte, Gezondheid, gezondheidszorg
door
Admin
vrijdag, 06 mei 2016 om 21:03
Er zijn dieetgoeroes die spreken over
voeding
met 'negatieve calorieën', waarbij je meer calorieën verbrandt terwijl je eet dan dat je calorieën opneemt. Als iets te goed klinkt om waar te zijn, dan is het meestal niet waar. Of toch?
Vorig artikel
Sadiq Khan nieuwe burgemeester van Londen
Volgend artikel
8 horrorverhalen over scheiden
POPULAIR NIEUWS
De wetenschap achter flirten: 7 tips om met zelfvertrouwen en succes te flirten
Influencer laat pasgeboren zoontje verhongeren door 'zonlicht-dieet': “Geen eten, enkel levensenergie”
Vier brandweerkorpsen nodig om overleden vrouw van 350 kilogram uit flat te evacueren
Timmermans: 'Die vier kunnen Nederland niet eindeloos aan 't lijntje houden'
Waarom juist ouderen moeten blijven sporten
PVV-Tweede Kamer-leden presteren helemaal niks: Na 133 dagen nog geen kamervraag gesteld
Meer laden