"> Tele2 Unlimited mobiel nu ook zakelijk beschikbaar | Wel.nl

Tele2 Unlimited mobiel nu ook zakelijk beschikbaar

Tele2 Unlimited is nu ook beschikbaar voor ZZP’ers en kleine ondernemers. Overal onbeperkt bellen, SMS’en en onbeperkt dataverkeer (dus browsen, skypen, appen, mailen, etc.). Overal snel 4G netwerk en geen onverwachte kosten.

Vooral voor een klein bedrijf is het natuurlijk van belang je vaste kosten zo laag mogelijk te houden. Ten eerste natuurlijk om te zorgen dat je zoveel mogelijk winst overhoudt van je harde werk, en ten tweede om te zorgen dat je in tijden dat je even wat minder opdrachten hebt niet te snel inteert op je reserve. Overstappen op Tele2 Unlimited mobiel zakelijk is in dat kader de eerste en makkelijkste stap in die richting.

Om ervoor te zorgen dat je een abonnement kiest dat ook echt bij jou en je bedrijf past kun je altijd beroep doen op je persoonlijke accountmanager. Deze staat klaar om persoonlijk advies te geven om er zo voor te zorgen dat de juiste keuze gemaakt wordt.
Verder is goede communicatie met je klanten de kern van je bedrijf. Met de handige add-on ‘Vast op Mobiel’ ben je altijd bereikbaar op je vaste nummer, ook als je onderweg bent. En daarnaast: wat is er nou mooier dan voor een vast superlaag bedrag alles in één keer regelen? Sla deze deal niet over! De belangrijkste voordelen nog een keer op een rijtje:

  • Altijd en overal bereikbaar voor uw klanten
  • Geen onaangename verassingen op je factuur
  • Voor een genadeloos lage prijs: €20,66 p/m ex. BTW
  • Gemakkelijk en snel geregeld
  • Eenvoudig uit te breiden met Vast op Mobiel

Kijk snel op deze link voor meer informatie.Bron(nen):   Tele2 Unlimited mobiel - klein zakelijk