Welingelichte Kringen.nl
DINSDAG 26 MEI 2015 

Deze 5 typen mannen zullen de perfecte echtgenoot zijn

Door - zaterdag 24 maart 2012, 00:00 in categorie: Samenleving

Huwelijk- en relatiespecialist Charli Penn laat in de Huffington Post weten welke 5 typen mannen de ideale echtgenoot zullen zijn. Dus alle vrouwen opgelet! Bekijk hieronder de verschillende types en kom erachter of jouw man de ware is:

1. De gever

Deze man zet zijn familie altijd op de eerste plek. Hij is een aanhankelijke man, die leeft om de mensen waar hij om geeft zoveel mogelijk te plezieren. In een huwelijk heeft hij hetzelfde doel voor ogen als de vrouw: een gelukkig gezin zijn.
2. De steen
Wanneer je er even doorheen zit, zal hij er voor je zijn. Je kunt altijd bij hem terecht en hij zal je steunen door dik en dun. In het huwelijk zal hij naast je geliefde ook je beste maatje zijn.
3. De kritische denker
Hoe groot of klein het probleem ook is, hij zal het proberen op te lossen. Hij zal daarom een geweldige teamspeler zijn in het huwelijk en zal proberen ieder probleem zo goed mogelijk op te lossen.
4. De gelover
Al zou de wereld vergaan en de zon nooit meer schijnen, deze man zal er altijd in blijven geloven. Hij denkt positief en weigert mislukkingen te accepteren. Hij zal daarom altijd voor het huwelijk blijven vechten, zelfs als jij de hoop al hebt opgegeven.
5. De vrije geest
Met deze man zul je je niet snel vervelen. Hij geniet iedere dag van het leven en bekijkt alles positief. Een huwelijk met deze man is en blijft daarom spannend.Bron(nen):   Huffington Post  Bron foto