Welingelichte Kringen.nl
ZATERDAG 28 MEI 2016 

Wat er gebeurde toen ‘lonely guy’ Jeff flyers ophing: bel me!

Als iemand wil praten, waar dan ook over, bel me. Jeff, a lonely guy
Wat er gebeurde toen ‘lonely guy’ Jeff flyers ophing: bel me!
Door - maandag 16 juli 2012, 18:37 in categorie: Samenleving

Jeff Ragsdale zat er doorheen; zijn vriendin had hem verlaten en hij voelde zich eenzaam en alleen, midden in New York waar hij met niemand contact leek te kunnen krijgen. In een wanhoopspoging hing hij flyers op met de eenvoudige boodschap: Als iemand wil praten, waar dan ook over, bel me. Jeff, a lonely guy (eenzame man).

De respons was overweldigend, de telefoontjes stroomden binnen, eerst uit New York, later de VS, en ook uit de rest van de wereld.

Uiteindelijk werd hij gebeld door 70.000 mensen en nu 8 maanden later komen er nog steeds sms’jes binnen. Hij werd gebeld door pooiers, Wall Street bankers en gevangenen (die hém een hart onder de riem staken). Er kwamen telefoontjes uit Vietnam, Engeland, Japan en Saoedi Arabië. De meeste mensen belden om Jeff te zeggen dat hij niet alleen was, anderen gaven raad of vroegen om raad.

Het was allemaal zo hartverwarmend (luister maar naar de lieve boodschappen die hij kreeg, aan het einde van de onderstaande video) dat hij besloot een boek over de ervaring te schrijven: Jeff, One Lonely Guy

Bron(nen):   BBC  Carbonated