Bailey (23) verkoopt haar maagdelijkheid

Bailey Gibson wil haar maagdelijkheid verkopen voor minstens een miljoen. Dat ze nog maagd is komt – zegt ze op haar verkoop-blog – omdat ze opgroeide in een gezin waar een behoudende kerk de maatstaf voor alles was. Haar vader had een functie in die kerk en seks was zeer zondig waar zij opgroeide. “Ik mocht geen TV kijken, er was geen muziek in huis, ik mocht niet naar slaapfeestjes.”

Maar intussen denkt ze daar anders over en ziet ze wel in handel in haar maagdelijkheid.

 “Ik denk niet dat je een slecht mens bent door je puurheid te kapitaliseren. Net zo min als wanneer je seks hebt met meer dan één man. We maken allemaal keuzes. De mijne was om te wachten. En nu is het om te verkopen.”

De veiling komt kort nadat een Amerikaans model van 19  haar eerste keer verkocht voor  2,5 miljoen euro aan een zakenman uit Abu Dhabi.

De veiling van De veiling komt er minder dan twee maanden nadat een Amerikaans model van 19 jaar naar eigen zeggen háár eerste keer verkocht voor maar liefst 2,5 miljoen euro aan een zakenman uit Abu Dhabi. loopt tot 15 september en zal geconsumeerd worden in het weekend van 13 oktober.

Bron(nen):   HLN  Black Christian News