Welingelichte Kringen.nl
MAANDAG 29 AUGUSTUS 2016 

‘David Beckham wil voetbalclub Malaga overnemen’

‘David Beckham wil voetbalclub Malaga overnemen’
Door - donderdag 13 september 2012, 15:59 in categorie: Sport

David Beckham overweegt om samen met ex-Amerikaans international Alexi Lalas Malaga over te nemen. Dit meldden diverse Spaanse kranten. Het duo zou 75 procent van de aandelen willen verwerven.

Malaga is momenteel in handen van de Qatarese sjeik Abdullah Al-Thani, die de club in 2010 overnam en er sinds die tijd 150 miljoen euro in stopte. Maar de club verkeert in grote financiële problemen. De UEFA maakte deze week bekend dat Malaga bij de 23 clubs hoort, die niet hoeven te rekenen op Europees prijzengeld, omdat zij nog achterstallige betalingen aan andere clubs, eigen werknemers of fiscale autoriteiten hebben.

Bij Malaga wuiven ze vooralsnog de geruchten weg. ‘We hebben veel geld geïnvesteerd in dit project en zijn niet van plan om te stoppen. Integendeel, nieuwe investeringen zullen volgen, maar dan op het juiste moment. De sjeik blijft geïnteresseerd in Málaga,’ meldt de vice-voorzitter van de club.

Beckham en Lalas hebben samen een verleden bij LA Galaxy. Lalas was algemeen manager van de club op het moment dat Beckham naar de Major Leaugue Soccer overstapte.

 

 • http://www.facebook.com/fros.ted.18 Fros Ted

  Ja lekker belangrijk al die werknemers pfff besteden we toch lekker uit aan China of India. Dan creëren we een grote ghetto en bouwen een hoge muur om het gooi. privatiseren we de gevangenissen en we hebben legale slavenarbeid.

 • rik_c

  Ik ben voor de versoepeling van het ontslagrecht, en er zitten denk ik flink wat oudere mensen vastgeroest. Maar gevolg is wel dat deze groep in de WW/bijstand en het is volgens mij de vraag of je daar zoveel mee opschiet qua geld, en tot op het bot gefrustreerde grijsaards die wel gaan stemmen… dit lijkt me een te grote stap in een keer

 • http://twitter.com/UlyssesPARadox Alter Ego

  Zijn jongeren produktiever ?
  Wie zegt dat ?
  Ooit onderzoek naar gedaan ?

  Ik kan ook makkelijk werken als een Pool: 12 uur per dag voor de helft van het minimum.
  Alleen ik ben wel 51 en (echte) Nederlanders.

  Ouderen vaker ziek ?
  Jongeren vaak dronken op het werk.
  En dan heb ik het nog niet eens over de streber en ellebogenpraktijken.

  Wie zegt dat jongeren altijd sneller ontslagen worden ?
  Zou het anders zijn als er straks meer in de bijstand zitten boven de 40-45 ?

  Jongeren zijn misschien sneller maar maken ook meer mensen.
  Slordige fouten.

 • http://twitter.com/ronald_dolleman ronald dolleman

  Boven de 40 ben je al te oud!

 • http://www.facebook.com/pim.smit Pim Smit

  Kamp, Sozawe wil art 7:681 BW volgens zijn laatste brief en zoals in het accoord staat nog verder versoepelen door ook de rechterlijke toets verder uit te kleden. Gronden waarop iemand kennelijk onredelijk wordt ontslagen worden steeds lastiger aan te vechten bij de rechter als die voorwaarden worden versoepeld. Dat betekent in vele gevallen dat een gerechtelijke procedure achteraf alleen maar kostbaarder gaat worden. Ja, we maken het nog erger dan Amerikaans. Laten we op 12 september maar verstandig kiezen. Maar ook dat is lastig voor velen. Ik zou graag een advies willen geven, maar de Stemwijzer gaat al een eind in de goede richting als je hem eerlijk beantwoord.