3FM-dj Rámon voorlopig niet op de radio, zegt Serious Request af

3FM-dj Rámon Verkoeijen zal voorlopig niet op de radio te horen zijn. De 33-jarige radiomaker moet "wegens persoonlijke omstandigheden" voorlopig rust nemen. Dat betekent dat hij ook niet meedoet aan Serious Request, dat volgende week begint. Verkoeijen was al enige tijd niet meer in de uitzending Mark+Ramon te horen.

Mark van der Molen gaat voorlopig alleen de uitzendingen van het middagprogramma verzorgen, heeft hij woensdag bekendgemaakt. Verkoeijen en Van der Molen waren een van de drie duo's die waren aangekondigd voor de tweede editie van de 3FM-actie Serious Request: Lifeline, in de week voor kerst. De plek van Verkoeijen wordt nu opgevuld door Jorien Renkema, die vorige jaar ook meeliep voor het goede doel.

Het is de tweede Hilversumse dj in korte tijd die voor onbepaalde tijd rust moet nemen. In november liet 538-dj Coen Swijnenberg weten dat hij ook voorlopig niet in de Coen & Sander-show is te horen. "De batterij is leeg en mijn lijf heeft aan de noodrem getrokken", liet Swijnenberg in een korte verklaring weten.