3FM-middagshow Frank & Eva ‘moet’ stoppen

De middagshow van Frank van der Lende en Eva Koreman op radiozender 3FM gaat stoppen. Dat deelt radio-dj Van der Lende in een kort bericht op Twitter en in de uitzending donderdagmiddag.

"Helaas moeten we stoppen met de middagshow van de leiding. Wat een trip en dank voor het luisteren en alle gezelligheid. Kusjes op je oren!", schrijft Van der Lende bij twee foto's van hem en Koreman. "Het zit zo in m'n hart, dit station", zegt Van der Lende donderdagmiddag in de uitzending. Hij geeft ook aan enigszins "pissig" te zijn. Koreman zegt dat ze een tijd "heel boos en gefrustreerd" is geweest.

Op 23 juni is de laatste uitzending van de twee te horen. Van der Lende gaat daarna met vaderschapsverlof en Koreman vult vanaf dat moment de show in haar eentje. Een definitieve einddatum van het programma is nog niet bekendgemaakt.

Sinds 1 april 2020 maken Van der Lende en Koreman samen het programma Welkom bij de Club!. Ze blijven allebei wel bij de radiozender werken, maar het is nog niet duidelijk op welke plek.