3FM roept indierockband Personal Trainer uit tot Talent van 2022

De Nederlandse indierockband Personal Trainer is uitgeroepen tot nieuw 3FM Talent van 2022. Het nieuws werd maandagochtend bekendgemaakt door dj's Mark van der Molen en Mai Verbij van de ochtendshow op de publieke radiozender.

Personal Trainer krijgt dankzij de benoeming tot talent meer aandacht op 3FM. Hun muziek zal bijvoorbeeld vaker gedraaid worden en ook zullen ze geregeld langskomen in de studio en genoemd worden op de socialemediakanalen van het station. "Ze zijn uitzonderlijk met hun sterke hooky rocktracks en bewijzen ook op steeds meer plekken in binnen- en buitenland uitstekende liveshows neer te zetten voor een snelgroeiend publiek", zegt Roosmarijn Reijmer, Music Director 3FM over de benoeming van Personal Trainer.

Andere acts die eerder dit jaar al tot 3FM Talent werden uitgeroepen zijn MEAU, KUZKO, Elephant en MAXINE. Andere recente 3FM Talents zijn Banji, Antoon, Froukje, The Vices, Remme, S10, GIAN en Goldband. In eerdere jaren werden onder meer Kensington, Chef’Special en S10 al uitgeroepen tot 3FM Talent.