3FM-team heeft gesproken over ruzie tussen zenderbaas en dj

Het team van NPO 3FM heeft gepraat over de inmiddels uitgesproken ruzie tussen zenderbaas Sharid Alles en dj Timur Perlin. Dat laat een woordvoerster weten nadat RTL Boulevard dinsdag heeft gemeld dat dj's "het vertrouwen" in de zendermanager hebben opgezegd. Volgens de zegsvrouw zijn de gesprekken over het akkefietje constructief geweest.

Alles onderbrak Perlin vorige week live in de uitzending om een telefonisch interview van de presentator te voorkomen. Een jongen zou de geheime locatie van het door 3FM georganiseerde exclusieve Måneskin-concert tegen betaling onthullen aan mensen zonder kaartje. Het bleek om een van de winnaars te gaan. De dj wilde hem aanspreken over zijn voornemen. Alles wilde dit niet en zette daarmee Perlin voor het blok. Kort daarna hebben ze het uitgepraat.

Het incident "heeft aanleiding gegeven tot gesprekken binnen het 3FM-team", zo laat een woordvoerster van de zender dinsdag weten. "Dat zijn constructieve gesprekken geweest. Nu concentreren we ons samen met de omroepen weer op onze luisteraars en de aankomende editie van 3FM Serious Request."