Aangename temperatuur bij Super Bowl en halftime-show Rihanna

De wedstrijd om de Super Bowl, de finale van het Americanfootballseizoen, wordt zondag gespeeld onder aangename omstandigheden. Volgens Weeronline blijft het droog en is er een mix van wolkenvelden en zon, ideale omstandigheden dus voor fans die in het stadion de wedstrijd en de halftime-show van Rihanna komen bekijken. Het wordt het eerste optreden voor de zangeres uit Barbados sinds zij op wereldtournee ging na de release van haar laatste album Anti in 2016.

Dit jaar gaat de Super Bowl tussen Kansas City Chiefs en Philadelphia Eagles. Regen staat niet op het programma zondag, maar dat maakt voor de wedstrijd in het State Farm Stadium in Glendale (Arizona) niet uit. Het dak van dit indoorstadion kan met slecht weer namelijk dicht. De verwachting is dat dit zondag niet nodig is. De wedstrijd begint om 16.30 uur lokale tijd, volgens Weeronline het moment waarop de hoogste temperatuur van de dag bereikt wordt. Het wordt dan volgens het weerbureau zo'n 22 graden. "Er waait nauwelijks wind en voor het gevoel is het dus zeer aangenaam."

In de aanloop naar de Super Bowl ligt de temperatuur tussen 16 en 20 graden, daarmee is het volgens Weeronline "voor de toeschouwers perfect weer om te tailgaten". Meestal verzamelen sportfans zich voorafgaand aan een wedstrijd op de parkeerplaats van het stadion om daar achter hun auto te barbecueën en in te drinken. Fans doen er volgens Weeronline goed aan om zich toch warm aan te kleden voor de wedstrijd, want in de nacht daalt de temperatuur naar een graad of 10. "Dan is een extra jasje helemaal geen slecht idee voor de eventuele late feestvierders."