Actieheld Vin Diesel brengt eerste single uit

Na de filmindustrie heeft Vin Diesel nu zijn pijlen gericht op de muziekwereld. De Fast and the Furious-acteur heeft vrijdag zijn allereerste single uitgebracht.

Het debuut van de 53-jarige Diesel is het dancenummer Feel Like I Do en zat er al lang aan te komen. "Al zo lang beloof ik jullie dat ik muziek zou uitbrengen. Aangemoedigd door jullie om uit mijn comfortzone te stappen", schreef de acteur donderdag al aan zijn fans op Instagram. "Bedankt dat jullie in me geloven. Ik hoop zoals altijd dat ik jullie trots maak."

Diesel liet in augustus weten dat hij de coronatijd gebruikte om iets te doen met zijn andere passie muziek. "Ik heb net een opname gehoord van een nummer dat gaat uitkomen en dat ik kon maken tijdens deze ongekende Covid-tijden. Ik kan niet wachten totdat jullie het horen."

Hoewel vrijdag pas de debuutsingle van de acteur is verschenen, was al langer bekend dat hij muzikaal is. In 2017 was Diesels stem te horen op een remix van Selena Gomez' It Ain't Me. Datzelfde jaar rapte hij ook mee met Nicky Jam tijdens de Billboard Latin Music Awards.