Adele gaat terug haar grot in na eenmalige presentatieklus

Fans van Adele hoeven voorlopig niet te rekenen op een muzikale comeback van de zangeres. De Britse gaat nadat ze vorige week eenmalig Saturday Night Live (SNL) had gepresenteerd "terug haar grot in", zo schrijft ze op Instagram.

Het Amerikaanse comedyprogramma was het eerste mediaoptreden van Adele in dik vier jaar tijd. Fans hoopten dat het de opmaat was voor een nieuw album, maar zij worden nu opnieuw teleurgesteld.

In haar post bedankt Adele alle medewerkers van SNL. Ook wenst ze alle Amerikanen succes met de verkiezingen. "Pas op elkaar en wees niet te hard voor jezelf", zegt ze. "Ik ga terug mijn grot in om weer het (alleenstaande) kattenvrouwtje te zijn. Tot volgend jaar."

Met die laatste opmerking reageert Adele ook terloops op relatiegeruchten en bevestigt ze dat ze nog altijd single is. Eerder woensdag meldde People nog dat de zangeres serieus aan het daten zou zijn met rapper Skepta. Adele maakte vorig jaar april bekend na een huwelijk van zeven jaar te gaan scheiden van haar man Simon Konecki. De twee hebben samen een zoon.