Affaire Nielson komt waarschijnlijk niet aan bod op nieuw album

De affaire van Nielson komt waarschijnlijk niet voorbij in de nummers op zijn nieuwe album, dat dit jaar nog uit moet komen. Dat vertelde de artiest donderdag aan RTL Boulevard. Afgelopen december kwam aan het licht dat de 33-jarige Nielson zijn vrouw Hanna ontrouw was geweest.

"Ik schrijf over alles wat ik meemaak in mijn leven, dus ook over de dingen die onlangs gebeurd zijn. Maar dat is nog vrij vers, dus ik kan niet zeggen dat er op dit album al muziek over komt te staan", vertelt hij aan het programma.

Toch zou Hanna het niet erg vinden als er over gezongen wordt, zo zegt Niels Littooij, zoals de zanger voluit heet. "Hanna is niet anders gewend dan dat ik als muzikant over mijn eigen leven schrijf en over wat ik mee maak, dat is ook wat het oprecht maakt. Zij heeft daar geen enkele moeite mee."

De zanger trouwde in 2016 met zijn jeugdliefde Hanna. In december kwam naar buiten dat Nielson ontrouw is geweest. "Ik heb iemand van wie ik heel veel houd, heel veel pijn gedaan", zei hij in februari tegen RTL Boulevard over de situatie. "Ik heb geluk met een vrouw die me heel goed kent en die me ook de gelegenheid geeft om me die verantwoordelijk te laten nemen. We zijn aan het zoeken naar een weg hieruit samen."