Album van originele K3 voor het eerst op vinyl

Het studioalbum Alle Kleuren (2000) van de oorspronkelijke leden van K3 komt voor het eerst uit op vinyl. Naar aanleiding van Record Store Day, een internationale dag waarop bijzondere releases verschijnen om platenzaken te promoten, en vanwege het 25-jarig jubileum van Studio 100 komt de vinylplaat op 11 juni in beperkte oplage uit.

Alle Kleuren is het tweede album van het meidentrio, dat in 2000 nog bestond uit zangeressen Karen, Kristel en Kathleen. In Nederland stond de plaat vier weken bovenaan de Album Top 100. Nog altijd is Alle Kleuren een van de bestverkochte albums van K3.

Het album wordt uitgebracht op limoengroen vinyl. Net als op de cd destijds staan hits als Alle Kleuren, Hippie Shake en Oma's aan de top op deze uitgave.

K3 werd in 1998 opgericht door de Vlaamse Karen, Kristel en Kathleen. In 2009 besloot Kathleen uit de groep te stappen. Zij werd vervangen door de Nederlandse Josje Huisman. In de nieuwe samenstelling ging K3 door tot maart 2015 waarna de groep later dat jaar een doorstart maakte met de Nederlandse Klaasje en Vlaamse Hanne en Marthe. Klaasje maakte eerder dit jaar bekend te vertrekken. Naar haar opvolger wordt momenteel gezocht.