Alison Brie: hoop maar niet te hard op GLOW-film

Toen de worstelserie GLOW in oktober door Netflix na drie seizoenen werd gecanceld, hoopten fans en sommige castleden dat de losse eindjes van het verhaal misschien met een film konden worden afgesloten. In de podcast The Fourth Wall zegt hoofdrolspeelster Alison Brie echter dat ze die hoop maar beter kunnen opgeven.

"Ik ben er een beetje pessimistisch over als je kijkt naar wat er dit jaar allemaal gebeurd is en hoe moeilijk het is om met Covid iets weer terug in productie te krijgen", zegt Alison over het idee van een film. Daarnaast maakte ze de vergelijking met een film over de serie Community, waarin ze ook een grote rol speelde. Fans van die serie hoopten ook jarenlang (tevergeefs) op een film. "Wat ik bedoel is dat je niet te hard moet hopen, want als het überhaupt gebeurt kan het even duren."

GLOW, dat staat voor Gorgeous Ladies Of Wrestling, gaat over de opkomst van het vrouwenshowworstelen in Los Angeles in de jaren '80. Alison speelt de rol van actrice Ruth, die maar niet aan de bak komt in de filmwereld en daarom besluit om auditie te doen voor GLOW.