All you need is love en AH komen met korte serie kerstspecials

Het populaire programma All you need is love van Robert ten Brink en Albert Heijn gaan de komende weken een bijzondere samenwerking aan. RTL 4 zendt vanaf 13 december elke avond om 18.45 uur een korte special van het programma uit waarin mensen aan tafel worden samengebracht die door de coronabeperkingen afgelopen jaar niet samen konden zijn met kerst.

De korte items vormen een opmaat voor de traditionele kerstspecial van All you need is love die op kerstavond te zien is. Robert ten Brink presenteert het programma over de liefde al dertig jaar. Het is voor het eerst dat RTL 4 en Albert Heijn deze samenwerking aangaan.

In de winkels van Albert Heijn staat vanaf 6 december ook een speciale hartvormige All you need is love-brievenbus waarin bezoekers een kaartje kunnen stoppen met daarop vermeld wie er volgens hem of haar een extra liefdevolle kerst verdient. Uit alle inzendingen worden per winkel twee winnaars gekozen die de boodschappen krijgen voor een uitgebreid kerstmenu. Het gaat in totaal om 2000 mensen.