Amanda Balk vond overval vooral erg voor dochter Vegas

Realityster Amanda Balk heeft in het tijdschrift FHM uitgebreid verteld over het moment dat ze werd overvallen. Begin januari werd de ex van dj Afrojack, met wie ze ook dochtertje Vegas heeft, thuis overvallen.

Het gebeurde toen een pakketbezorger aanbelde en een pakketje voor haar deur legde. Balk deed twintig minuten later pas de deur open om het pakketje te pakken en werd direct in haar buik getrapt. "Ik schrok me te pletter. Ik voelde me alsof ik een epileptische aanval kreeg. Ik viel op de grond en toen kwam er nog een andere jongen binnen die de deur dichtdeed", vertelt ze. "Ze hadden ook een pistool op mij gericht. Het enige wat ik dacht was mijn kind. Zij lag nog boven te slapen."

Vegas hoorde haar moeder schreeuwen en verstopte zich in de kast. "De overvallers hebben mij ook in de kast gezet, vervolgens mijn sieraden meegenomen en zijn daarna weggegaan", vervolgt ze. "Zoiets wil ik nooit meer meemaken." De realityster focust zich nu op haar mentale gezondheid en krijgt daarbij hulp. "Ik ben vooral heel blij dat Vegas het goed doet. Zij houdt zich sterk en is een stoer meisje. Maar als de bel gaat dan kan ze wel opeens schrikken, dat was eerst niet zo."

Dat haar ex Afrojack zijn dochter niet mag zien, zoals hij bij RTL Boulevard zei, is volgens Balk niet waar. "Hij heeft een jaar lang zijn dochter niet gezien en wij vragen al een jaar lang of hij komt. Mijn kind weet hoe het zit. Zij mist haar vader heel erg. Ze weet dat hij druk is, maar hij heeft een jaar lang geen contact opgenomen. Dat kan natuurlijk niet."