Amerikaanse komiek David A. Arnold (54) overleden

De Amerikaanse komiek, schrijver en producent David A. Arnold is overleden. De 54-jarige artiest stierf een natuurlijke dood, zo heeft zijn familie donderdag laten weten in een verklaring aan de Los Angeles Times.

"We bevestigen het vroegtijdig overlijden van onze man, vader, broer en vriend... David is vandaag vredig overleden in zijn huis. Artsen hebben vastgesteld dat zijn dood natuurlijke oorzaken heeft", meldt de familie. "Houd onze familie in uw gebed en respecteer onze privacy op dit moment, want we zijn allemaal geschokt en verwoest door dit verlies." Arnold laat twee dochters en een vrouw na.

Arnold was jarenlang een bekend gezicht in de Amerikaanse comedywereld. Twee van zijn stand-upcomedyshows zijn te zien op Netflix, waarvan de laatste, It Ain't For The Weak, pas afgelopen juli op de streamingdienst verscheen. Deze show werd geproduceerd door de bekende komiek Kevin Hart. Arnold was daarnaast ook een van de schrijvers van de comedy Fuller House, de opvolger van de jaren negentig-sitcom Full House.