André Hazes: geruchten over affaire met Nikkie Plessen zijn onzin

André Hazes wil voor eens en voor altijd de geruchten rondom een eventuele affaire met Nikkie Plessen de wereld uit helpen. "Onzin", noemt hij de geruchten in Veronica Magazine. Ook het verhaal dat hij Monique bedroog met Jamie Been, is volgens hem niet waar. "Dat meisje heb ik nog nooit in mijn leven gezien."

Volgens de zanger is er niets aan de hand tussen hem en Nikkie of Jamie. "Dat is hetzelfde als dat ik vanavond met jou naar de kroeg ga en je aan de hand door de mensen trek. Van mij en Nikkie zijn daar foto’s van gemaakt", vertelt hij. "In dat geval kan ik nog wel begrijpen dat het spannend is, of zo, maar waar slaat het op om er zomaar een Jamie bij te halen?"

Over die verhalen schreef hij het nummer Het is wat het is voor zijn nieuwe album. "Ik moést dat van me afschrijven. Mij doet het niets, ik kan wel wat hebben. Maar mijn zoon kan dat later allemaal lezen. Zelf heb ik ook dingen op social media gepost die niet respectvol naar mijn gezin zijn. Dat kan ik later uitleggen: 'Papa was een lul, ik dacht niet logisch na', maar tegen leugens kan ik me niet weren."