Annette Barlo werkt aan doorstart van Oppassen!!!

Annette Barlo wil graag een doorstart maken van de komedieserie Oppassen!!!, waarin zij tussen 1991 en 2003 een van de hoofdrollen speelde. De 47-jarige actrice heeft daar naar eigen zeggen al over gepraat met de NPO. "En die zijn enthousiast", vertelde ze zaterdag in Spijkers met Koppen op NPO Radio 2.

"Dus ik ben aan het kijken of er een soort doorstart kan worden gemaakt van Oppassen!!! omdat ik denk dat het publiek daar weer behoefte aan heeft", aldus Barlo. "Aan iets meer gezelligheid en lol op tv."

De actrice zal daarin zelf weer de rol van Anna Bol willen spelen. Nu is ze echter geen kleindochter en dochter, maar moeder. "Het is een generatie opgeschoven."

Oppassen!!! was twaalf jaar te zien bij de VARA en is een van de langstlopende Nederlandse comedyseries. De serie ging over de familie Bol-Buys die, met opa's Willem (Ben Hulsman) en Henry (Coen Flink) aan kop, samen in een herenhuis in Rotterdam woont.

BNNVARA laat in een reactie aan het ANP weten dat er voor die omroep op dit moment geen concrete plannen zijn voor een doorstart van Oppassen!!!