Ant McPartlin bevestigt scheiding

LONDEN - Anthony McPartlin en zijn vrouw Lisa Armstong gaan scheiden. De bekende Britse televisiepresentator, bekend van het duo Ant & Dec, bevestigt het nieuws tegenover The Sun na enkele weken van geruchten.

"In een reactie op de recente speculaties in de media wil Ant tot zijn spijt aankondigen dat hij na elf jaar zijn huwelijk met Lisa McPartlin beëindigt", laat Ants woordvoerder in een kort statement weten. "Ant vraagt om privacy in deze moeilijke tijd. Voor hemzelf, voor Lisa en hun naaste familie."

De scheiding hing al enige tijd in de lucht. Zo vierde de 42-jarige Ant de jaarwisseling al met zijn moeder en zus en bracht hij ook de kerstdagen elders door. Afgelopen zomer werd hij nog opgenomen in een afkickkliniek vanwege zijn verslaving aan pijnstillers.

Ant is met zijn vaste collega Declan Donnelly (Dec) al jaren een van de populairste Britse televisiepresentators. Samen doen ze programma's als Britain's Got Talent, I'm A Celebrity... Get Me Out Of Here! en Saturday Night Takeaway.

0 Reacties Doe mee met de discussie →


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *