Apple-event eind oktober in Brooklyn

NEW YORK (ANP) - Techreus Apple houdt op 30 oktober in New York een event. Tijdens de bijeenkomst, de derde dit jaar, zal Apple naar verwachting de nieuwste tablets en MacBooks onthullen. Deze apparaten zijn voor het concern doorgaans iets minder belangrijk. Het meeste geld verdient Apple met de immens populaire iPhones en de Apple Watch.

Het evenement dat in Brooklyn wordt gehouden, zal naar verwachting ook iets ingetogener zijn dan normaal. Vorige maand lanceerde het bedrijf nog de nieuwste iPhones tijdens een evenement op het hoofdkantoor in Cupertino.

Kenners rekenen onder meer op verbeteringen van de iPad Pro-lijn, waarbij de randen zullen worden verwijderd. Daarmee wordt de tablet vergelijkbaar met de iPhone Xs. Van de nieuwe iPad wordt ook verwacht dat ze het Face ID gezichtsherkenningssysteem hebben. Deze toepassing vervangt de Touch ID vingerafdruklezer.

De nieuwe MacBooks zullen volgens kenners de verouderde MacBook Air kunnen vervangen. Ze bieden daarbij een goedkoop alternatief voor de MacBook Pro.

0 Reacties Doe mee met de discussie →