Arsenal ontvangt City op Engelse openingsdag

LONDEN (ANP) - Met Arsenal tegen Manchester City krijgt de eerste speelronde van de Premier League direct een kraker. City, de kampioen van Engeland, komt op zaterdag 11 augustus naar Londen voor een duel met de ploeg van de nieuwe trainer Unai Emery. De Spanjaard heeft de plek overgenomen van Arsène Wenger, die 22 jaar de leiding had bij Arsenal. Emery begint in Engeland met een ontmoeting met de ploeg van zijn succesvolle landgenoot Pep Guardiola.

Liverpool ontvangt West Ham United, Manchester United treft Leicester City op Old Trafford en Chelsea begint met een uitwedstrijd tegen Huddersfield Town. Het gepromoveerde Wolverhampton Wanderers start het avontuur in de Premier League met een thuiswedstrijd tegen Everton, de club van technisch directeur Marcel Brands.

Tottenham Hotspur speelt de eerste thuiswedstrijd van het nieuwe seizoen nog op Wembley. De ploeg uit Londen opent het volledig vernieuwde eigen stadion, dat is gebouwd op de plek van het oude White Hart Lane, op 15 september tegen Liverpool.

0 Reacties Doe mee met de discussie →