Asencio blinkt weer uit bij Real

MADRID (ANP) - Marco Asencio heeft zich opnieuw laten zien bij Real Madrid. De zoon van een Spaanse vader en Nederlandse moeder had met twee doelpunten een groot aandeel in de uitzege bij Real Betis (5-3).

Asencio kreeg een basisplaats van zijn trainer Zinédine Zidane na een goede invalbeurt woensdag tijdens het duel met Paris Saint-Germain in de Champions League. Hij opende de score en bij een gelijke stand (2-2) zette hij zijn ploeg opnieuw op voorsprong (3-2). Sergio Ramos, Cristiano Ronaldo en Karim Benzema maakten de overige doelpunten voor de bezoekers uit Madrid.

Real Betis ging nog met een voorsprong rusten (2-1) door een eigen doelpunt van Nacho en een rake kopbal van Aïssa Mandi. Sergio León bracht de thuisploeg in de slotfase nog op 3-4.

Real Madrid blijft de nummer vier van de ranglijst maar verkleinde de achterstand op koploper Barcelona tot zeventien punten. Tegenvaller voor de ploeg van trainer Zidane was het uitvallen van Marcelo. De linksback haakte al in de eerste helft af met een hamstringblessure.

0 Reacties Doe mee met de discussie →