Ashley Judd loopt weer na heftige beenbreuk

Goed nieuws voor Ashley Judd. De 53-jarige actrice heeft via sociale media laten weten weer voorzichtig te kunnen lopen, nadat ze in februari haar been op vier plekken brak. Judd struikelde destijds over een omgevallen boom in het regenwoud van de Democratische Republiek Congo en onderging na een urenlange scooterrit richting het lokale ziekenhuis een operatie van 8 uur.

"Lieve vrienden, met veel blijdschap en bewondering deel ik deze update met jullie. Het is 5 maanden en 3 weken geleden na mijn ongeluk in het regenwoud dat ik weer heb kunnen lopen! En dat was een geweldig gevoel. Ik heb in het Zwitserse nationale park gewandeld en dat ging goed. Zowel mijn been als voet deden het naar behoren en ik heb zelfs een uur bergopwaarts gelopen, om vervolgens ook vol vertrouwen de berg weer af te lopen. Daarna heb ik gerust in een prachtige weide en genoten van de omgeving," aldus Ashley.

Ze vervolgt: "Mijn been zal nooit meer de oude worden, maar ik houd van mijn nieuwe been! We doen het goed samen en hebben een hele lange weg afgelegd om tot dit punt te komen. Er is nog veel werk te verzetten maar dit is al een enorme mijlpaal. Ik had niet gedacht ooit nog te kunnen lopen na die heftige val."

De actrice is dankbaar voor alle steun die familie, vrienden en fans haar gegeven hebben. "Ik heb zoveel liefde mogen ontvangen en hoorde dat veel mensen voor me hebben gebeden. Dank jullie wel, ik heb dat gevoeld. De grootste dank gaat uit naar mijn partner en mijn familie, jullie zijn fantastisch."