Atlético bindt Griezmann en Hernández

MOSKOU (ANP) - Atlético Madrid heeft tijdens het WK in Rusland zaken gedaan in het Franse spelershotel. Met toestemming van de Franse bond en bondscoach Didier Deschamps ondertekende de directie van de Spaanse topclub nieuwe contracten met aanvaller Antoine Griezmann en verdediger Lucas Hernández. Ook werd een verbintenis met middenvelder Thomas Lemar gesigneerd, in afwachting van diens definitieve overstap van AS Monaco.

Griezmann (27) tekende bij tot medio 2023. Zijn oude contract had een looptijd tot de zomer van 2022. Hij speelt sinds 2014 voor Atlético.

Hernández (22) verlengde zijn contract tot medio 2024. Zijn vorige verbintenis zou in de zomer van 2022 aflopen. Hij komt sinds 2007 voor Atlético uit.

Lemar (22) komt voor een bedrag van naar verluidt 60 miljoen euro over van Monaco, waar zijn contract tot medio 2020 doorliep. Hij speelde sinds 2015 voor de club uit het prinsdom.

Griezmann en Hernández waren in de eerste WK-wedstrijd tegen Australië (2-1) basisspelers. Lemar bleef op de bank. Frankrijk speelt donderdag tegen Peru.

0 Reacties Doe mee met de discussie →