Atlético Madrid ruim langs Cádiz: 1-4

CÁDIZ (ANP) - Atlético Madrid heeft zonder al te veel problemen de uitwedstrijd tegen Cádiz gewonnen. Na een 0-0-ruststand kwam de ploeg van coach Diego Simeone na de pauze op gang, resulterend in een 4-1-overwinning.

Atlético verloor pas één keer dit seizoen, op 25 september bij Alavés, en kwam door de winst op 29 punten uit veertien duels. Alleen Real Madrid heeft meer punten: 30 met een thuiswedstrijd zondagavond tegen Sevilla voor de boeg.

Cádiz heeft de fans nog niet verwend. Op eigen veld won de ploeg van trainer Álvaro Cervera dit seizoen nog niet en ook tegen Atlético zat een zege er niet in. De Madrilenen kwamen in de 56e minuut op voorsprong dankzij een doelpunt van Thomas Lemar. De Fransman kopte raak uit een voorzet van Yannick Carrasco. Via Antoine Griezmann en invaller Ángel Correa, amper 3 minuten in het veld, werd het 0-3 waarna Anthony Lozano Atlético-doelman Jan Oblak verraste met een merkwaardig schot. Een andere invaller, Matheus Cunha, bezorgde Atlético alsnog een marge van drie doelpunten.