Azië-reis was openbaring voor Willibrord

AMSTERDAM - Willibrord Frequin is een ander mens geworden op zijn reis door Azië voor het nieuwe RTL-programma Beter laat dan nooit. Dankzij een blijheidssessie in Vietnam voelt hij zich gelukkiger en rustiger dan ooit.

"Ik ben nog nooit zo gelukkig geweest als die ochtend bij die vrouwtjes in Vietnam", vertelt de tv-coryfee in De Telegraaf. "We zijn nu een paar weken terug, maar ik wil dat gevoel vasthouden en me niet meer druk maken om allerlei stomme dingen. Het was een ommekeer in mijn leven."

De 76-jarige Willibrord leefde in voortdurende stress, zegt hij. "Dat uitte zich ook in het verkeer. Als iemand mij geen voorrang verleende, kon ik enorm uit mijn plaat gaan. Nu zwáái ik naar de bestuurder. Ik ben geen zeikerdje meer, wind me niet meer over alles op", gaat Willibrord verder. "Ik kan nu ook van normale dingen genieten. Nu pas zie ik hoe blij en gelukkig je kunt zijn met weinig. Dat is, eerlijk gezegd, een enorme openbaring voor me."

Geen huwelijk meer

Ook Willibrords partner Gesina is er blij mee, denkt hij. Maar tot een huwelijk komt het niet. "Ik wil wel, maar Geesje vindt het flauwekul om te trouwen. Zo simpel is het."

Aan Beter laat dan nooit doen naast Willibrord ook Gerard Cox, Peter Faber en Barrie Stevens mee. Olcay Gulsen presenteert het programma.

0 Reacties Doe mee met de discussie →